Presentació

El dia 25 d'abril fem a Igualada la XXI Edició de la Jornada
Pedagògica, enguany amb el títol "esTIC aprenent" i en format fira, es
presentaran experiències on les TIC (Tecnologies de la Informació i la
Comunicació) aporten millores en els processos d'enseyament aprenentatge.

El contingut

Comptarem amb ponències, xerrades i estands:
En l'apartat de ponències tindrem dues destacades persones del món de les TIC, el Sr. Pere Marquès ens presentarà la situació actual de les Pissarres Digitals Interactives a l'educació, i el Sr. Genís Roca ens farà un reflexió al voltant de l'anomenat web 2.0 i com pot afectar a les persones i a les organitzacions.

Comptarem també amb 9 xerrades d'experiències d'escoles i 4 xerrades de gent externa: els Mossos d'Esquadra ens parlaran sobre la seguretat a internet per als adolescents i joves; i comptarem amb la presència de tres empreses que fan programari per a alumnes amb dificultats educatives (La Mosqueta, Rehasoft i Integratek)

En una d'aquestes xerrades hem recollit les diferents experiències d'escoles amb l'ús de la plataforma educativa.
Simultàniament, en el claustre de l'escola tindrem l'espai de fira amb 34 estands, on diferents docents de les escoles donaran a conèixer experiències.

Comptarem en paral·lel a la fira una àmplia mostra de l'exposició commemorativa del bicentenari de Charles Darwin elaborada pels alumnes d'ESO i Batxillerat de l'Escola Pia Sant Antoni.

Com cada any tancaran la jornada el lliurament de Premis Sant Josep de Calassanç i les intervencions de Jaume Pallarolas (Provincial) i Joan Vila (Secretari General).

On puc trobar més informació?
Pots trobar informació detallada i actualitzada sobre el contingut de les xerrades i estands, els horaris i sobre la jornada pedagògica en general al web http://esticaprenent.blogspot.com .
Aquesta vegada veureu que hem obert també un espai per tal que pugueu fer comentaris de cada un dels estands i/o xerrades.

El convit

Aquesta vegada hem volgut fer el convit en format vídeo, que també trobareu al web de la jornada.

Com inscriure't ?

Les inscripcions a la jornada es faran per mitjà de la plataforma, per formalitzar la inscripció aneu a la plataforma de l'escola, valideu-vos a la intranet, aneu a l'apartat Grups, Institució, EPC - Institució, una vegada esteu al grup "EPC - Institució" aneu a l'apartat "Enllaços d'interès" i
cliqueu a l'enllaç "Inscripció jornada pedagògica". Tens fins el dia 17 d'abril per a inscriure't a la jornada.

Veuràs que hem dividit les activitats en dos blocs horaris, els estands es podran visitar simultàniament

Per tal d'accedir a les xerrades i/o a les ponències hauràs d'indicar-ho en el moment de la inscripció (després, si t'ho repenses podràs canviar aquesta inscripció). Les xerrades tenen un aforament limitat que atendrem per l'ordre d'inscripció.

Cordialment,

Organització Jornada Pedagògica